Sjove Spil

Animationer - mere end 30.000 gratis animationer

Grafik

Jeg er altid på udkik efter nye animationer

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Dagens gif

Hvad er ?

At Gemme

Linke Direkte

Index

At Gemme

 

Hvor og hvordan skal jeg gemme billederne?

Gem på din egen computer. Åben det billede du vil gemme, højreklik på billedet og en menu dukker op, her vælger du "gem billede som". Et lille vindue popper op og spørger dig, i hvilken mappe på din pc, du ønsker at gemme dit billede i. Tryk så "ok" og vupti, dit billede er gemt i mappen på din egen maskine.

 

Fordele ved at gemme på egen computer.

- For det første så har du nu billedet til evigt eje.

- For det næste, så forsvinder det ikke pludseligt fra din side, når jeg laver ændringer på giffen gaffen guffen. Og det sker jævnligt. Når det sker, får du denne lille firkant, hvor billedet ellers ville have været. Og hele ideen med din hilsen falder til jorden.

- Og sidst, men ikke mindst, så er du ikke længere en web-tyv og risikerer ikke at få sendt en dyr regning fra mig, for lån af min serverplads.

 

 

Så kan jeg ikke bruge dem i gæstebøger/profiler på nettet.

Jo, du laver bare selv en en side. Gider du ikke det, ja, så kan du "kun" bruge dem i mails og som grafik i invitationer mm. Hvis du vil bruge billederne direkte på nettet i gæstebøger osv, så er du nød til selv at have en side på nettet, hvor dine billeder ligger. Så kan du nemlig linke direkte til dine billeder, men denne gang fra din egen side og denne gang uden at være web-tyv, fordi du nu "stjæler" fra dig selv.

Hvordan får jeg en side på nettet til mine billeder?

Det er slet ikke så svært, så fortvivl endelig ikke :-) Det behøves hverken koste kassen, eller være svært at lave. Faktisk findes der masser af gratis og nemme muligheder for at få sin egen side, hvor du kan gemme dine billeder på.

 

Måske har du allerede en? De fleste internetudbydere tilbyder nemlig deres kunder gratis hjemmesideplads i forbindelse med deres abonnement. Har du feks. dit abonnement hos teledanmark, har du allerede 100 mb fri plads. Du skal blot aktivere den og lave en side med billederne og uploade dem. Læs mere her http://tdconline.dk/hjemmesider/

 

Find Gratis hjemmesideplads. Her er google din ven. Søg efter "gratis hjemmeside" eller "free homepage". Du vil nu kunne vælge og vrage. Ulempen ved gratis hjemmesider er hvis de nedlægges, så ryger alle dine ting der ligger deroppe, hvis ikke du også har gemt dem på din computer. En anden ulempe er, at der oftest er begrænsning på pladsen. Men gratissider er et godt alternativ til en købeside, når man bare skal lege lidt.

 

Køb en side. At købe sit eget domainenavn og serverplads, er også en mulighed. Fordelen er, at du kan komme til at hedde lige hvad du har lyst til, hvis altså andre ikke er kommet dig i forvejen. Du vil også få masser af plads at lege på, men du skal altså have pungen op af lommen hver måned.

 

*Læs om at linke direkte her

NoToS.dk står bag