Sjove Spil

Animationer - mere end 30.000 gratis animationer

Grafik

Jeg er altid på udkik efter nye animationer

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Dagens gif

Hvad er ?

At Gemme

Linke Direkte

Index

Linke Direkte ?

OBS !!!

Det er ikke længere muligt, at linke direkte til billeder og animationer på Giffen Gaffen Guffen.

 

Hvis du prøver, vil dit billede ikke blive vist, men blive erstattet af en "reklame" for Giffen Gaffen Guffen.

 

Du kan stadig gemme grafik, billeder og animationer på din egen pc, som du altid har kunnet - endda ganske gratis :-)

 

Nedenstående skriveri gælder dog stadig for alle verdens øvrige hjemmesider, som ikke har den fornødne tekniske snilde, til at stoppe misbrug af deres sider - derfor bliver teksten stående i håbet om, at DU aldrig mere vil linke direkte mere.

 

Hvad vil det sige at linke direkte?

 

Når du linker direkte til et billede, så betyder det, at du ikke selv har gemt billedet på din egen computer, men "bare" kopieret stien/adressen fra billedet og indsat der, hvor du nu syntes billedet skulle bruges. Måske har du brugt metoden et sted på nettet, hvor man har profiler og skriver i gæstebøger. Oftest sker det i gæstebøger på sider som "kom og vind", "webbyen" og lignende sider. 

 

Måske ved du ikke at det er skrupforkert. Måske har du hørt, at det er sådan man gør. Men det er det IKKE. Sådan gør kun web-tyve uden hjerne.  Ved at linke direkte sker nemlig det, at hver eneste gang billedet vises på en anden side, så skal billedet hentes på MIN server.

 

Det belaster altså min side og tager plads fra mine gæster på giffen gaffen guffen. Siderne loader langsommere, fordi der foregår en voldsom trafik på en masse andre sider, som linker direkte til mine billeder. Du stjæler altså min dyrebare serverplads, som er forbeholdt mine gæster på giffen gaffen guffen og ikke nogen andre.

 

Sørg derfor SELV for dine gæster. Lige som i den virkelige verden. Der tømmer du formodentlig heller ikke naboens køleskab, når du har inviteret gæster til middag?

 

 

Hvorfor må jeg ikke linke direkte til animationerne.

Det må du ikke, fordi du så stjæler plads på min server. Og plads koster penge i denne virtuelle verden. Så stjæler du plads hos mig, ved at linke direkte til billederne, så er det MIG der må betale regningen. Og nok har jeg et stort og gavmildt hjerte, men penge har jeg ikke for mange af ;-)

 

Linker du alligevel, så kan det i værste fald betyde at siden må lukke. Det ville ikke være den første side med animationer som måtte lukke, fordi at brugerne stjal serverpladsen, men ærligt talt, så laver jeg ikke hjemmesider for at de skal lukkes, så tænk dig lige om, tak.

 

Hvis du stadig vælger at linke til billederne, så skal du vide, at du risikerer at få en regning. Ikke for brug af billederne, de er ganske gratis, men for brug af serverplads. Til siden er koblet flere statistikker som sladrer om dit IP nummer, samt hvilke sider der linkes til, så tager jeg dig på fersk gerning som web-tyv, så skal du ikke blive overrasket hvis du får en mail fra mig.

 

Prisen for at linke direkte har jeg sat til 2 kr. pr. billede pr. dag + et administrationsgebyr for ulejligheden med at finde frem til dig. Så det kan hurtigt blive dyrt.

NoToS.dk står bag